Dead Space 3 DLC Awakened vrátí do hry děs a hrůzu
zdroj: tisková zpráva

Dead Space 3 DLC Awakened vrátí do hry děs a hrůzu

7. 3. 2013 17:33 | Novinky | autor: Petr Poláček |

V polovině března si majitelé Dead Space 3, zejména ti, kteří si stěžovali na nedostatečné množství lekaček a děsivých situací v základní hře, mohou brousit zuby na DLC Awakened. Dle producenta Shereifa Fattouha bude Awakened epilogem některých událostí z trojky, ale hlavně návratem k více psychotickým a klaustrofobickým tématům z předchozích dvou her, tedy hlavně jedničky.

Tvůrci měli vizi, jak bude DLC pro DS3 vypadat, v hlavách delší dobu, a prý se náhodou shoduje s tím, co si řada fanoušků série přála – návrat k více děsivější, hrůznější a strašidelnější atmosféře. Awakened zavede hráče na nekromorfí měsíc, ale i do CMS Terra Nova's Conning Tower, kde se to jenom hemží uctívači nekromorfího kultu a tím pádem i odpornými oltáři z lidských i nekromorfích pozůstatků.

...

Awakened nabídne sólo i kooperativní mise, chybět nebudou podivné vize v hlavách obou hlavních protagonistů, ale podstatná je ona děsivá atmosféra, která je cítit i z traileru, co DLC představuje společn se sadou nových obrázků. DLC bude stát 10 babek / 800 MS bodů pro všechny platformy a vyjít by mělo příští týden 12. března.

Nejnovější články