Datadisk Shifters pro Endless Legend obsáhne novou civilizaci Allayi
zdroj: tisková zpráva

Datadisk Shifters pro Endless Legend obsáhne novou civilizaci Allayi

22. 1. 2016 16:35 | Novinky | autor: Adam Homola |

Tahová strategie Endless Legends z roku 2014 se brzy dočká datadisku s podtitulem Shifters. Ten vyjde už v dubnu tohoto roku a přidá do hry především velkou novou frakci Allayi. Nová civilizace se během dlouhých a drsných zimních období dokáže měnit, od čehož se ostatně odvíjí i název datadisku.

Vedle The Allayi nabídne Endless Legend: Shifters také novou surovinu Pearls of Auriga, díky které si budete moct na Altar of Auriga zpřístupnit nové schopnosti. Výsledkem je pak možnost změnit dopady drsné zimy na vaši civilizaci. Perly Aurigy nejsou exkluzivní pouze pro Allayi, ale mohou je těžit všechny přítomné civilizace.

Z datadisku jsou zatím venku pouze dva obrázky, jeden najdete nahoře, druhý pak v galerii na kartě hry. Připomeňme, že Endless Legends je tahová strategie typu 4x ("eXplore, eXpand, eXploit, eXterminate") odehrávající se na kdysi krásné, ale teď už poničené planetě Auriga. Hráči si tu budují svůj národ skrze taktické, vojenské a politické způsoby na náhodně generovaných hexagonálních světech.

zdroj: Archiv

S nepřáteli můžete bojovat, smlouvat, nebo některé menší frakce dokonce i asimilovat. K tomu všemu ještě roztáčíte velká kola tradiční ekonomiky skrze Dust (místní forma peněz), jídlo, produkci, vědu a další nezbytné ekonomické prvky. Trailer na Endless Legend: Shifters na sebe jistě nenechá dlouho čekat, vzhledem k blížícímu se datu vydání, prozatím se spokojte s tím k původní hře.

Vývojáři také naťukli jednu z osmi hratelných frakcí Endless Space 2 a to Sophons, ale kromě trošky obecného příběhového pozadí toho o ní na oficiální wiki moc nenajdete. Postupné odhalování dalších informací rasy, dalších ras a vůbec prvků z Endless Space 2 by mělo následovat v nadcházejících měsících.

Nejnovější články