Clair Obscur: Expedition 33 představuje hvězdné herecké obsazení
zdroj: Kepler Interactive

Clair Obscur: Expedition 33 představuje hvězdné herecké obsazení

17. 10. 2024 12:01 | Novinky | autor: Jakub Malchárek |

Obskurní fantasy RPG s obskurnějším názvem Clair Obscur: Expedition 33 představuje v novém traileru hvězdný tým herců a debérů, kteří přivedou k životu pestrý ansámbl postav. Ve hře povedete expedici do různých světů inspirovaných belle époque, abyste zastavili zlotřilou Malířku tak, aby už nikdy nenamalovala smrt. Že to nedává smysl? To vůbec nevadí, protože v jádru bude Clair Obscur tahové RPG s realtimovými mechanikami.

 

Role hlavního inženýra expedice, Gustava, kterému zbývá pouhý rok života, se zhostí Charlie Cox (Daredevil). Jennifer English (Shadowheart z Baldur's Gate III) si zahraje jeho nevlastní sestru, samotářku Maelle, která chce jenom poznávat svět a moc ji geopolitické problémy nezajímají.

Dříve byly představeny postavy šéfvýzkumnice Lune, kterou ztvární Kirsty Rider (Sandman), a válečnice Sciel, jíž hlas propůjčí Shala Nyx (Old Guard: Nesmrtelní). V Clair Obscur: Expedition 33 si ale zahraje záhadnou postavu třeba i známý dabér Ben Starr (Clive Rosfield ve Final Fantasy XVI). Ten ztvární slídila Versa, který půjde expedici po stopách a herec jej popisuje jako ztracenou, osamocenou a nebezpečnou existenci.

Třešničkou na dortu pak bude hollywoodský herec a režisér Andy Serkis (Pán Prstenů, Zrození Planety opic), který si zahraje Renoira, hlavu rodu, která je ochotná pro záchranu své rodiny udělat cokoliv, třeba i zabíjet.

Z traileru se nám naskytl také na soubojový systém, který připomíná mechanismy z JRPG, a kreativní vizuál některých monster (bossů?). Clair Obscur: Expedition 33 vyjde příští rok na PC, PS5 a Xbox Series X/S.

Smarty.cz

Nejnovější články