Česká verze Juiced v květnu, SWAT 4 CZ hotov
zdroj: tisková zpráva

Česká verze Juiced v květnu, SWAT 4 CZ hotov

1. 4. 2005 19:19 | Novinky | autor: Redakce Games.cz |

Společnost CD Projekt dnes vypustila dvě potěšující tiskové zprávy.

Juiced zdroj: tisková zpráva V té první informuje, že se chystá lokalizovat závodní hru Juiced, která se po bankrotu společnosti Acclaim nakonec přeci jen dostává ke svým fanouškům, a to nakonec ještě v lepší formě, než by bývala vyšla předtím. Samozřejmě má na tom zásluhu čas, který vývojáři získali navrch. Holt všechno zlé je pro něco dobré... Ostatně nedávno jste si Juiced mohli vyzkoušet v hratelném demu (dojmy z dema). Vydání kompletní profesionální české verze Juiced prý můžete očekávat letos v květnu. Předobjednat si ji můžete už nyní na našem Tiscali Gameshopu. Pokud tak učiníte, můžete k ní obdržet zdarma navíc ještě hru King of the Road.

Juiced je jediným závodním simulátorem, který vás bezezbytku vtáhne do životního stylu a kultury skutečných milovníků tuningu. Ve hře začínáte jako naprostý zelenáč, který nemá ani žádné pořádné vlastní auto. Vaším cílem přitom je vytvořit partu pořádných závodních bohů a ovládnout pole pouličních závodů v Angel City.

Prokazováním tuningových a řidičských schopností si budete získávat respekt ze strany šéfů konkurenčních skupin a brzy se dočkáte první pozvánky na jejich závody. V sázce mohou být peníze, nebo také protivníkovo (a samozřejmě i vaše) auto. Jak postupně poroste váš věhlas, budou chtít do vaší skupiny vstoupit noví závodníci, což vám otevře jinde nevídanou možnost - závody týmů, ve kterých je klíčem k vítězství dokázat rozdávat správné pokyny kolegům ve chvíli, kdy sami bojujete se soupeři.

Druhá tisková zpráva stojí rovněž za povšimnutí. Právě dnes byla totiž do lisovny vyslána profesionální česká verze hry SWAT 4 studia Irrational Games. Na pultech obchodů by se měla objevit od 21. dubna. I tuto hru si ovšem můžete předobjednat v Tiscali Gameshopu a i v tomto případě můžete očekávat příjemný bonus zdarma - akční hru Mizerové II v češtině. K nahlédnutí pro vás máme i sadu nových ukázek z české verze.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Nejste-li však ještě rozhodnutí, zda si SWAT 4 pořídit, vyzkoušejte únorovou demoverzi, případně si přečtěte první dojmy z multiplayerové bety kolegy Frixe.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články