Armies of Exigo bude v češtině
zdroj: tisková zpráva

Armies of Exigo bude v češtině

4. 12. 2004 22:22 | Novinky | autor: Redakce Games.cz |

Všiml jsem si toho v Mondyho Překladatelském pekle, které je nejlepším zdrojem informací z dané oblasti.

O co jde? Že velmi nadějná fantasy real-time strategie Armies of Exigo u nás vyjde v češtině. Ač to dosud nebylo ohlášeno oficiální tiskovou zprávou ani o tom není zmínka na produktové stránce, je to pravda. Lokalizaci této hry od Black Hole Games, která se bude snažit překonat Warcraft III, potvrdila mluvčí domácí pobočky Electronic Arts Andrea Šmídová. Ta na náš dotaz upřesnila, že překlad bude proveden formou českých titulků (tzn. dabing zůstane původní anglický) a že se dočkáme už příští pátek 10. prosince (předobjednávka). Současně s touto potěšující zprávou vám díky dobrým vztahům s časopisem GameStar, v jehož aktuálním čísle je recenze Armies of Exigo CZ, přinášíme devět pěkných screenshotů ze hry v české (beta)verzi.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie
    Armies of Exigo zdobí obrovská rozmanitost pozemních i vzdušných jednotek. Každá rasa se může pochlubit unikátními variantami bojovníků – základními pěšáky jsou lidští šermíři, barbarští válečníci a pavoukovití útočníci roje padlých. Boj na dálku pak obstarají elfové, skřetí lovci nebo roje chrličů, do vzdušných soubojů se pustí valkýry či draci a důležitou roli sehrají i magické postavy jako kněz, temný čaroděj, šaman nebo matriarcha. K dobývání pevností využijete různé stroje gnómů sloužící lidem, mohutné barbarské trolly nebo podivná monstrózní stvoření padlých, nazvaná Mstitelé. Ve fantasy světě samozřejmě funguje všemocná magie, a proto se těšte na pestrou paletu kouzel s efekty slepoty nepřátel, zvýšení rychlosti bojovníků, magického štítu nebo vyvolávání démonů... [více v recenzi od Libora Vacaty v GameStaru)
Jak jsem už nakousnul výše, česká kancelář Electronic Arts tento týden spustila nové webové stránky na adresách EAGames.cz, ElectronicArts.cz, EASports.cz a EASportsBig.cz, kde se nachází detaily ohledně technické podpory, možnost registrace vašich originálek, anketa, lokální downloady a samozřejmě také přehled všech podzimních titulů včetně věkového doporučení podle mezinárodního ratingu PEGI (věděli jste, že NFS: Underground 2 je vhodné pro děti již od 3 let? :) Příští týden tam mají být zveřejněna jména výherců v soutěži na téma The Sims 2 a bez zajímavosti není ani přehled (XLS), kdy se budou na TV Prima vysílat reklamy na NFSU2 (pokud máte TV Praha, budete moci narazit i na dvacetisekundový spot na LOTR: Battle for Middle-Earth).
zdroj: Mondy, GameStar, vlastní zpráva

jd

Nejnovější články