247 Missiles od Cinemaxu oživuje odkaz Missile Command
zdroj: tisková zpráva

247 Missiles od Cinemaxu oživuje odkaz Missile Command

19. 2. 2013 18:16 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Pokud si pamatujete stařičkou klasiku Missile Command a máte na ni třeba hezké vzpomínky, chystá pro vás host našeho Fight Clubu #117, Lukáš Macura, se svým studiem Cinemax titul, který by vám mohl zahrát do noty. 247 Missiles pro iOS hračky je novodobá variace na Missile Command, která se drží předlohy koncepčně i audiovizuálně s tím, že přidává do mixu třeba získávání mincí na dokupování prostředků obrany a samozřejmě moderní zpracování.

247 Missiles není nic velkého, objevného ani náročného, ale minimálně z videa (v článku) hra vypadá hezky a lze jen doufat, že to bude i zábavné. Lukáš hru tahá poslední dobou všude s sebou a zdá se, že se u toho baví, což není automatické s ohledem na fakt, že hru vyvíjel a vlastně by ho mělo štvát, jak se v ní pořád vrtá.

247 Missiles se na AppStoru objeví někdy před koncem února, kdybyste měli chuť se pak na hru, v rámci národní hrdosti, mrknout. Ostatně, právě fakt, že je to česká hra, je jediným důvodem, proč tu o ní píšeme. Kdyby se někdo chtěl začít divit, čím nás Cinemax podplatil tentokrát... :)

Nejnovější články