Za týden vychází early access verze válečné strategie Blitzkrieg 3
zdroj: tisková zpráva

Za týden vychází early access verze válečné strategie Blitzkrieg 3

30. 4. 2015 17:00 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Válka se blíží. Ruští vývojáři z Nival oznámili, že 6. května vstoupí s Blitzkrieg 3 do poslední fáze testování skrze early access. Ten bude trvat čtyři až pět měsíců, přičemž, pokud vše půjde dobře, plná verze vyjde na podzim. „Steam Early Access je skvělou možností, jak se zúčastnit vývoje hry, jak si ji zkusit a nabídnout tolik potřebný názor na to, jak byste chtěli, aby Blitzkrieg 3 vypadala,“ říká Sergej Orlovský.

Nicméně early access samozřejmě nebude zadarmo. 6. května se na Steamu hra objeví hned ve dvou edicích. V rámci standardní edice, která vyjde 30 euro, dostanete základní složky hry, tedy multiplayerový mód, který má tradičně propůjčit titulu dlouhou trvanlivost a kampaň pro jednoho hráče, která vás protáhne celou druhou světovou válkou, od útoku na Polsko až po dobytí Berlína.

Speciální edice bude mnohem nadupanější a také za ni víc zaplatíte – 50 euro. Obsáhne několik exkluzivních generálů jako je Konstantin Rokossovskij, Erich von Manstein a Bernard L. Montgomery, přičemž každý bude disponovat unikátními schopnostmi. Dále zde naleznete unikátní tanky, které nahrazují základní modely ze hry – posílený T-34-76, modifikovaný Sherman a Panther M10. To, že máte speciální edici podtrhne i stříbrná jmenovka, jíž budete mít v chatu a stříbrná „Socha vůdce,“ jíž si můžete postavit základny a která bude pro každý národ logicky jiná. A jako poslední bonus zde naleznete misi pro jednoho hráče se slavným železničním kanónem Schwerer Gustav.

Výše zmíněné ovšem bude až v plné verzi hry. V rámci early accessu bude plně funkční multiplayerový mód s omezeními hráčského postupu a jedna kampaňová mise „na ochutnávku.“ Ačkoliv formálně hra bude stále ve fázi alfatestu, v Nival nepředpokládají přítomnost závažných bugů, které by znemožňovaly hraní. Cena se během trvání early accessu nebude měnit a tak můžete v klidu promyslet, zda se spokojíte s levnou standardní edicí a nebo raději sáhnete po speciálce.

zdroj: YouTube.com

Nejnovější články