Tvůrci Wipeout vydali Formula Fusion - stejný typ hry pod jiným názvem
zdroj: tisková zpráva

Tvůrci Wipeout vydali Formula Fusion - stejný typ hry pod jiným názvem

3. 6. 2017 15:19 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

R8 Games, studio složené z tvůrců Wipeout, Grand Theft Auto nebo Colin McRae her, vydává super rychlé závody Formula Fusion. Hra uspěla v květnu roku 2015 na Kickstarteru a na podzim téhož roku již byla k dispozici v early accessu na Steamu, kde vydržela dlouhý rok a půl až do teď. Nyní je k dispozici hotová verze.

Formula Fusion je k dispozici pouze na Steamu za 19.99 euro. Jedná se o stejnou cenovku, jakou měla hra v předběžném přístupu, ale nezůstane to tak věčně. Autoři sami ještě nevědí, kdy dojde k navýšení ceny, ale stane se tak nejspíše kvůli plánovanému DLC, které přinese nové tratě a vozidla. Tento update dostanou všichni současní majitelé hry zadarmo, poté dojde k navýšení ceny o nespecifikovanou částku.

Momentálně se můžete svézt v pěti odlišných stíhačkách na osmi futuristických tratích, kde každá trať nabízí denní a noční mód, případně možnost závodit v jednom či druhém směru. Svou stíhačku si v garáži dále vylepšujete, montujete zbraně apod.

zdroj: Archiv

Pro sólisty je připravena příběhová kampaň, kde se vám jednotlivé prvky hry odemykají postupně (třeba i různé rychlostní třídy), zatímco se snažíte porazit záporáka Beasta. Soutěživí hráči, toužící po umístění v online žebříčcích, ocení multiplayer pro až deset hráčů v šesti různých módech – Quick, Time Trial, Clean, Speed Lap, Elimination a Endurance.

Pokud si nejste jistí, zda je Formula Fusion to pravé pro vás, můžete si vyzkoušet demoverzi. Ta vám dovolí svézt se v jedné raketě na jedné trati po boku devíti dalších demo hráčů, a nechá vás vyzkoušet si i úpravu vozidla v garáži a různé skiny.

Nejnovější články