Třetí epizoda Batmana od Telltale vyjde za dva týdny
zdroj: tisková zpráva

Třetí epizoda Batmana od Telltale vyjde za dva týdny

13. 10. 2016 11:44 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Třetí z pěti plánovaných epizod o Batmana v podání Telltale Games vychází za necelé dva týdny a vývojáři dávají světu o nové epizodě vědět opět osobitým způsobem – za pomocí pravidelného diskuzního pořadu s názvem Batman: Unmasked.

V jeho třetí epizodě se moderátor Greg Miller pouští do vyprávění o plánované třetí epizodě hry (a předem vás také varuje před spoilery) a hostem mu tentokrát bude Travis Willingham, dabér Harveyho Denta, scenárista James Windeler a režisér předešlé epizody, Jon Stauder. Ve videu nechybí ani prostřihy záběrů přímo ze hry.

Příběh třetí epizody s podtitulem New World Order naváže na konec té předešlé, ve které byl Gotham paralyzovaný útokem Penguina. V roli Bruce Wayna se budete muset nadále pokoušet vyzrát na novou zločineckou organizaci Children of Arkham. Spolu s tím se dozvíte něco nového o Catwoman a nový starosta Gothamu, Harvey Dent, se vám prý bude měnit před očima. Hlavní otázkou třetí epizody by tak mělo být, komu se ještě dá věřit a komu už nikoli.

Třetí epizoda New World Order vychází digitálně 25. října na PC, Xbox One a PS4, další platformy by měly následovat brzy poté.

Nejnovější články