Oslavte vydání LotRO: Riders of Rohan s novým videem
zdroj: tisková zpráva

Oslavte vydání LotRO: Riders of Rohan s novým videem

15. 10. 2012 16:50 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Když si odmyslím tunu asijských free-to-play onlineovek různého stylu, o nichž člověk slyší kolikrát až ve chvíli, kdy se při jejich hraní někdo utrápí hladem a vyčerpáním, tak je rok 2012 přímo narvaný buď zbrusu novými onlineovkami, nebo alespoň novými datadisky. Stačí jmenovat Guild Wars 2, The Secret World, pandí datáč pro WoWko nebo nyní nový datadisk pro The Lord of the Rings Online, který příběh LotRO posunuje do Rohanu a tím pádem přidává krom jiného i boj na koních.

Ono těch novinek v datadisku je samozřejmě mnohem více, přičemž nechybí zvednutí level capu na 85. a hlavně nové příběhové úkoly, ale boj na koni je zkrátka boj na koni. K vidění je na záběrech hezkého traileru (v článku po rozkliku), vydaného u příležitosti dnešního zahájení prodeje datadisku Riders of Rohan.

zdroj: Archiv

Ten vás, jen tak mimochodem, v základu přijde na 30 liber, respektive na 38 euro, což na free-to-play hru není žádná láce. Ale kdo z fanoušků literární předlohy by chtěl dobrodružství opustit zrovna v průběhu, kdy to začíná být opravdu zajímavé. Bohužel se ale při pohledu na to, jak dlouho tvůrcům z Turbine trvalo, než se dostali do Rohanu, nemohu zbavit jistých pochybností jestli stihnout celé prstenové dobrodružství někdy dokončit. Dejme tomu, že jsou někde v polovině a to je hra na trhu už pět a půl roku. Bude LotRO někdo hrát za dalších pět let? Nevím, nevím…

Nejnovější články