Napoleonské války začínají v March of the Eagles nanovo
zdroj: tisková zpráva

Napoleonské války začínají v March of the Eagles nanovo

19. 2. 2013 10:48 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Když napíšu, že March of the Eagles nemá být tak hardcore, jako jsou ostatní strategie od Paradoxu, tak to možná vyznívá spíše negativně. Pravda je ovšem taková, že i když se zmíněná napoleonská strategie snaží působit přívětivě ke strategickým nováčkům, moc se jí to nedaří. A je to dobře. Přeci jenom jsme od Pradoxu zvyklí na jistou míru propracovanosti, kterou hry od jiných firem postrádají, a byla by škoda tuhle krásnou tradici naráz porušit.

March of the Eagles vás tedy zahrne spoustou povinností při organizování napoleonských bojůvek nejenom na samotném bojišti, kde to hra umí i v multiplayeru až pro 32 lidí, ale i za bojištěm. Tím se myslí jediné – kdo nezvládne třebas zásobování, ten nikdy nevyhraje a Evropu nedobude. Zrno od plev se přitom může začít dělit prakticky okamžitě, protože March of the Eagles právě vychází.

Což je vlastně hlavní důvod, proč na tento titul upozorňuji, přestože se nám kvapem blíží odhalení nové PlayStation konzole, okolo ještě stále řádí Dead Space 3, potažmo nám hrozí postapokalypsa jménem Crysis 3. Nám, co budeme vesele bojovat ve jménu Napoleona, ale může být výše uvedené zcela ukradané. Další detaily o hře vám nabízí její oficiální stránka, a za tímto odkazem najdete vlastně všechna videa, která tvůrci zvládli připravit a vydat.

zdroj: Archiv

Nejnovější články