Magická plošinovka Unravel vychází začátkem února
zdroj: tisková zpráva

Magická plošinovka Unravel vychází začátkem února

15. 12. 2015 11:50 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

E3 prezentace pohádkově vypadající Unravel se vryla do paměti mnoha hráčů – nervozita na pódiu stojícího vývojáře byla dokonale přehlušena předváděným titulem. Unravel vypadá jedním slovem skvostně a konečně se také dozvídáme, kdy budeme moci rozplétat nitku spletitého příběhu tohoto vlnitého panáka s velkým srdcem. Unravel vyjde na PC, na PS4 a na Xbox One 9. února a již dnes se můžete podívat na nový trailer.

Aktuální ukázka nese přízvisko příběhová, ale až ji zhlédnete, jistě mi dáte za pravdu, že následující záběry neodhalují z příběhu tolik, aby toto jméno obhájily. Jenže stejně tak jsem přesvědčen, že to nikomu z fandů tohoto projektu vadit nebude. Opět máme možnost vidět skutečně pohádkové záběry prokládané poklidnou hudbou a v předvánočním čase sympaticky nekonfliktní a chytrou hratelností.

Vidět lze i skutečně velmi variabilní prostředí – Yarny se podívá do krajiny všech ročních období a potká na své pouti řadu zástupců fauny. Sami se mrkněte, podělte se o svůj názor spolu s námi a případně vyhlížejte počátek února, kdy má tato kouzelná plošinovka s vlněným hrdinou vyjít.

zdroj: Archiv

Nejnovější články