Horor Through the Woods zavede hráče do temné a hrozivého lesa
zdroj: tisková zpráva

Horor Through the Woods zavede hráče do temné a hrozivého lesa

14. 7. 2016 13:36 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Původně avizovaný první kvartál letošního roku norští tvůrci z týmu Antagonist nestihli, nicméně zcela v zapomnění horor Through the Woods naštěstí rozhodně nezapadne. Nový trailer totiž oznamuje říjnové datum vydání a zve na hororovou procházku lesem, ve kterém bude opět jednou matka hledat ztraceného syna.

Na chlup stejnou zápletkou jste mohli vidět v nedávném The Park, zde však tvůrci slibují propojení reálného hororu s norskou mytologií a řadou monster, kterými norské maminky straší své děti. Ostatně náhled na jednu takovou bestii můžete vidět v aktualizované galerii hry i v novém videu.

Přislíbené video pak přináší náhled na atmosférický svět hry, který na Kickstarteru oslovil přes 1200 podporovatelů a který slibuje budovat hororovou atmosféru nejen skrze tmu, ale především za pomocí temných zvuků lesa. V tom bude hlavní hrdinka vyprávět pozadí zmizení svého syna na západní straně Norska a ve světě, kde se možná ukáže i pravý norský trol.

Celkově slibují vývojáři zprostředkovat atmosféru takovou, jakou temný hvozd přináší opuštěnému dítěti. Přesně tak totiž prý bude západ Norska působit na hlavní hrdinku hry, která se snaží okolnostem navzdory, jen za pomocí chatrného světla ruční baterky najít své dítě.

Jak to celé dopadne, to uvidíme na PC již v říjnu, letošní Gamescom pak přinese další ukázku ze hry. Pokud byste ale nechtěli čekat, tak si již nyní můžete vyzkoušet hratelnou demoverzi. Takže s chutí do toho, nezapomeňte ale předem zatemnit všechna okna. 

zdroj: Archiv

Nejnovější články