Co by měl přinést první přídavek pro Modern Warfare 3?
zdroj: tisková zpráva

Co by měl přinést první přídavek pro Modern Warfare 3?

29. 11. 2011 10:45 | Novinky | autor: levis |

První stažitelný přídavek pro Modern Warfare 3 by měl obsahovat pětici map a je docela možné, že se bude jmenovat Overwatch. Informaci z nejrůznějších diskusních fór na internetu poskládal server Kotaku, kterému se podařilo vystopovat i údajné názvy pěti map: Morning Wood, Concrete, Park, Italy a Overwatch.

Něco tu přesto nehraje. Například termín "morning wood" má v angličtině poměrně fixní význam, související s po ránu poněkud napruženým stavem jistého mužského orgánu. Je tohle opravdu nejlepší způsob, jak pojmenovat mapu ze střílečky, jíž hoví často desetileté děti? A je vůbec takový fór možné nápaditě reflektovat ve střílecí videohře?


Naopak mapa nazvaná Overwatch už se objevila ve formě Spec Ops mise z Modern Warfare 2. Je docela možné, že půjde o remake stejného scénáře - anebo jen potvrzení, že Modern Warfare 3 čekají formou přídavku právě další mise typu Spec Ops.

Na oficiální potvrzení či naopak dementi bychom ale neměli čekat dlouho. Teď, když se naplno rozjela služba Call of Duty: Elite, je na první přídavek ta správná chvíle.

Nejnovější články