Assassin's Creed Syndicate se na PC zpozdí kvůli optimalizaci
zdroj: tisková zpráva

Assassin's Creed Syndicate se na PC zpozdí kvůli optimalizaci

27. 8. 2015 12:22 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Aby se neopakovalo loňské fiasko s (ne)optimalizací Assassin's Creed Unity, Ubisoft se rozhodl PC verzi Assassin's Creed Syndicate zpozdit o měsíc. Nové datum vydání bylo stanoveno na 19. listopadu, konzolové verze jsou stále naplánovány na 23. října. PC verze je v rukách kyjevského týmu, který vede Sam Kovalev, který se i rozpovídal o tom, jak vypadá celý port PC verze.

„Představili jsme několik vylepšení v rámci našeho produkčního a validačního procesu. To nám umožnilo zaměřit se na dolaďování, stabilizování a optimalizaci PC verze od začátku projektu. Letos to byla jedna z hlavních priorit našeho týmu,“ vysvětluje Kovalev. „Ony další čtyři týdny budou představovat finalizaci celé optimalizace a umožní nám ujistit se, že všechny systémy hry jsou stabilní při vydání a Syndicate bude plynule fungovat všem hráčům od prvního dne.“

Ubisoft kupodivu nejde cestou "jistoty," jíž volí více a více vývojářů – uzamčení FPS na 30, aby byla zaručený standardizovaný chod na co nejširším spektru sestav. Podle Kovaleva doporučená sestava cílí na stabilní výkon v 30 FPS a 1080p, ale hra prý nebude uzamčena z hlediska rozlišení ani framerate. Tak uvidíme, zda se tentokrát vydání povede, oproti loňsku už to snad nemůže být horší (může, vím). Poznáme 19. listopadu, kdy hra vyjde na PC.

zdroj: Archiv

Nejnovější články