Juiced a The Bards Tale v produkci CD Projektu
zdroj: tisková zpráva

Juiced a The Bards Tale v produkci CD Projektu

8. 6. 2004 16:16 | Byznys | autor: Redakce Games.cz |

Společnost CD Projekt nás dnes informovala o tom, že se jí do vydavatelského plánu podařilo zařadit i dva stěžejní tituly firmy Acclaim - závody Juiced a akční RPG The Bard's Tale.

Obě hry budou s největší pravděpodobností vydány v české verzi za 999 Kč.

Společnost CD Projekt podepsala smlouvu s firmou Acclaim o výhradní distribuci her Juiced a The Bard's Tale na území České republiky, Slovenska a Polska. Oba tituly, jak hra Juiced, která má premiéru už v říjnu, tak i The Bard's Tale s premiérou později v letošní zimě, jsou už nyní nejočekávanějšími hity roku 2004!

Obrázek zdroj: tisková zpráva The Bard`s Tale (předobjednávka) je epickým příběhem žánru akční RPG z izometrického pohledu. V této hře vás čeká nádherná 3D grafika, silný příběh, kvalitně zpracovaný systém rozvoje postav, ale hlavně hodně humoru. K výše uvedenému lze doplnit, že o něco dříve, tedy ještě na podzim, se této hry dočkají majitelé konzolí.

Naproti tomu ve hře Juiced (předobjednávka), kterou vám dnes navíc můžeme přiblížit i prostřednictvím nového dvouminutového videa zachycujícího nejrůznější tratě, se můžete těšit na propracované závody rychlých aut. Důraz je přitom kladen hlavně na tuning a komplexní úpravu vozů, což je rovněž možné vidět v onom filmečku. Hra obsahuje padesát licencovaných vozů, může vám nabídnout tisíce možných kombinací a navíc jako první svého druhu přichází s nelineárním příběhem.

Včera také společnost CD Projekt odhalila tiskovou zprávou pravdu okolo termínu vydání očekávaného projektu Richard Burns Rally CZ. Pro herní konzole je hra prý už hotova a na trhu by měla být od 9. července. PCéčkáři si ještě chvíli budou muset počkat, až bude ta jejich verze dostatečně otestována a bez chyb. Vydání kompletní profesionální verze pro PC je naplánováno na 2. září.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články