zdroj: Mighty Eyes

Rozšíření Wanderer: The Fragments of Fate výrazně přemění zážitek z původní hry

18. 7. 2023 15:30 | Bleskovky | autor: Ondřej Partl |

Wanderer od společnosti Mighty Eyes patří mezi nejvíce chválené tituly pro virtuální realitu. Původně vyšel v roce 2022 a přinesl zajímavé cestování časem, které hráče vzalo na výlet skrze nejrůznější lokace i historické éry. A i když hra vyšla teprve loni, tvůrci už se rozhodli vytvořit remake Wanderer: The Fragments of Fate.

Ten míří na aktuální generaci headsetů pro virtuální realitu, jejichž možnosti chce využít v povážlivě vylepšeném zážitku. Změn bude hodně, takže se hráči mohou těšit na výrazně propracovanější vizuál, ale také na herní postavy, které už nebudou mít pouze ruce, ale také obličej a tělo.

 

 

Výraznou změnou projde i herní náplň. Dorazí třeba lezení, které je možné využít pro dodatečný průzkum okolí, jež bude otevřenější a větší. Unreal Engine 5 se zase postará o propracovanější fyziku, kde jednotlivé objekty a úkony mají lépe simulovat situaci z reálného světa.

Proměny se dočká také soubojový systém, do kterého promluví dodatečné zbraně, druhy munice i noví nepřátelé. Hráči předchozí verze si navíc užijí trojici nových úrovní, ale také upravené schopnosti a uživatelské rozhraní Samuela – speciální hodinky, které umožňují cestování časem.

Wanderer: The Fragments of Fate vyjde v roce 2024 na PC VR, Meta Quest 2, Meta Quest Pro a PS VR 2.

Nejnovější články