Nový update přidává do Gran Turisma 7 tři radikálně odlišná auta
zdroj: Polyphony Digital

Nový update přidává do Gran Turisma 7 tři radikálně odlišná auta

25. 1. 2024 10:45 | Bleskovky | autor: Adam Homola |

Včerejší aktualizace 1.42 pro Gran Turismo 7 přináší zajímavé novinky včetně tří nových vozů a rozšířených nabídek kaváren. Aktualizace představuje Bulgari Aluminum Vision Gran Turismo, digitální koncepční vůz s designem inspirovaným ikonickými hliníkovými hodinkami Bulgari. Majitelé limitovaného modelu hodinek Bulgari Aluminum Gran Turismo mohou pak dokonce využít předčasného přístupu k tomuto vozu.

Do modelové řady přibude také koncept Genesis X Gran Berlinetta Vision Gran Turismo, který ztělesňuje designovou filozofii Genesis Athletic Elegance. Toto sportovní kupé je vybaveno motorem Lambda II V6 s technologií Genesis E-SC, který poskytuje výkon 1 071 koní. Kromě toho bude v Brand Central k dispozici Suzuki Jimny XC '18, známý svými výjimečnými terénními schopnostmi.

Aktualizace také přidává do kavárny Gran Turisma 7 dvě extra nabídky - Nissan Motorsports (sběratelská úroveň 46 a vyšší) a Dodge (sběratelská úroveň 32 a vyšší). Na světových okruzích mohou hráči soutěžit v nových závodech Jimny Cup a Vision Gran Turismo Trophy. Milovníci scén zase mohou prozkoumat ve fotorežimu novou servisní oblast a nově také otočit kameru na výšku, jak píšou tvůrci na blogu PlayStationu.

Smarty.cz

Nejnovější články