Avada Kedavra v Hogwarts Legacy nezná soupeře
zdroj: Warner Bros. Games

Avada Kedavra v Hogwarts Legacy nezná soupeře

21. 2. 2023 10:29 | Bleskovky | autor: Ondřej Partl |

V akčním adventurním RPG Hogwarts Legacy naleznete velký počet kouzel, která mezi sebou lze různými způsoby kombinovat, čímž si tvoříte své vlastní buildy, jež jsou doplněné i dodatečnými bonusy v podobě traitů a talentů. Je nutno uznat, že tento systém je docela robustní a rozhodně patří mezi to nejlepší, co ve hře nalezneme. Nicméně je pravdou, že jedno z kouzel přeci jen vyčnívá, a i přes svou zakázanou povahu vyloženě láká k užívání.

Je jím samozřejmě kletba Avada Kedavra, která je schopna okamžitě usmrtit valnou většinu nepřátel. No a není se čemu divit. Protože podle tabulky z jednoho příspěvku na Redditu od uživatele blahable to vypadá, že kletba ve svém základu nepřátelům uštědří poškození v hodnotě 10 miliónů. Pro zajímavost druhým nejsilnějším útokem je Petrificus Totalus a použití „prastaré magie“, kdy oboje v základu dává 250 jednotek poškození. Nicméně toto poškození se ještě navyšuje na základě vašich statistik.

Data jsou vytažena ze souborů hry, kdy v příspěvku naleznete podrobnější statistiky i pro ostatní kouzla, ale také zmíněné traity, talenty a škálování vašich statistik se zvyšující se úrovní. A jestli vás zajímá, proč ve hře stále měníte vybavení, tak je to kvůli tomu, že každá truhla má 75% šanci na to, aby vám dala věc na stejné úrovni, jakou má vaše postava.

zdroj: Vlastní

Nejnovější články