Vývoj plíživé akce Twin Souls zdárně pokračuje a prezentuje se novým videem
zdroj: tisková zpráva

Vývoj plíživé akce Twin Souls zdárně pokračuje a prezentuje se novým videem

2. 7. 2015 11:03 | Video | autor: Honza Konfršt |

Sílu ducha a vůle předvést hráčům svoji vlastní vizi kvalitní zábavy předvádějí vývojáři z týmu Lince Works. Ti na Kickstarteru se svým Twin Souls: The Path of Shadows sice neuspěli, rozhodli se však ve vývoji pokračovat a hru i přes vlažné přijetí prknenice držících hráčů plánují dodat na PC, Mac, Linux, Xbox One i na PlayStation 4. A jak prozatím probíhá vývoj, to již můžeme vidět v přiloženém videu, jež v pohybu prezentuje červnový build hry.

V předváděné verzi hry je uměle snížena obtížnost hry pro účely lepší ukázky mechanismů hry a ukazuje, co všechno půjde v atmosféře feudálního Japonska s hlavním hrdinou Aragamim dělat. Ten má tu smůlu, že je již po smrti. Avšak abychom mu nekřivdili – na hbitosti mu to nijak neubralo a stále se s katanou ohání jako čilý a především životaschopný mladík.

Vývojáři spolu s videem slibují, že v následujících měsících upraví umělou inteligenci protivníků a jejich chování obecně. Dále slibují přidat šestici nových odemykatelných schopností a vůbec udělají z hlavního hrdiny slušný stroj na zabíjení. Sami koukněte na video a nasajte temnou atmosféru – náš zabiják umí ovládat stíny a využívat jich ke svému účelu – k záchraně uvězněné princezny Yamiko.

zdroj: Archiv

Nejnovější články