Vrhněte se do sněhové vánice v datadisku Survival pro The Division
zdroj: tisková zpráva

Vrhněte se do sněhové vánice v datadisku Survival pro The Division

22. 11. 2016 15:35 | Video | autor: Aleš Smutný |

Pokud patříte mezi majitele PC a Xbox One verze Tom Clancy’s The Division, můžete se pustit do hraní druhého datadisku s názvem Survival. Hráči s PlayStation 4 si musí počkat až na 20. prosince. Survival je příběhová expanze, která pošle vaše agenty za antivirotiky, která mohou pomoci při léčbě epidemie, která postihla New York. Jenže jednotku vyslanou na dané místo v Dark Zone postihne urputná sněhová bouře, která zničí jejich vrtulník. 

Nyní se musí 24 přeživších agentů popasovat s nástrahami počasí. Musíte najít teplé oblečení, zásoby, které vám umožní přežít. Jídla a pití je málo a tak vstupuje do hry i tradiční prvek The Division – nedůvěra k ostatním. Pokud si zvolíte PvE verzi, můžete s ostatními spolupracovat, ale neohrožujete se navzájem. V PvP verzi si ale mohou dva tucty agentů jít po krku, pomáhat si i zrazovat se.

Nemusíte se bát, že v PvE budou chybět nepřátelé. Technologicky dobře vybavený protivník jménem Hunter vám půjde po krku skoro stejně efektivně, jako zrádný agent. Společně s placeným datadiskem Survival vyjde i update 1.5, který obsahuje dvanáct nových typů zbraní, tři unikátní high-end zbraně a šest stejně vzácných kusů vybavení. Takže se teple oblečte a pozor na zrádné agenty.

zdroj: Archiv

Nejnovější články