Upoutávka na old school horor Syndrome nalhává, že je všechno v pořádku
zdroj: tisková zpráva

Upoutávka na old school horor Syndrome nalhává, že je všechno v pořádku

24. 3. 2016 9:59 | Video | autor: Adam Homola |

Nový trailer na klaustrofobní horor Syndrome se nevěnuje hernímu příběhu, ale spíše událostem, které zápletce hry předchází. Ve zprávě hrající na pozadí videa se dozvíte, že jste jeden z nejlepších, nacházíte se na té technologicky nejpokročilejší lodi, všechno je skvělé a technologie okolo vlastně nepotřebujete, protože se nemůže nic pokazit. Netřeba dodávat, že informace je v ostrém kontrastu s momentem, kdy vám vývojáři ukáží pravou povahu hry.

Syndrome je survival horor, který se má podle záměru tvůrců úmyslně vracet ke kořenům žánru. V kontextu dnešní doby to znamená výrazné omezení zásob, extrémně málo munice a nepřátelé, kteří vás prakticky okamžitě zabijí.

Na lodi jste totiž uvězněni s monstry, která jsou rychlejší a silnější než a vaší jedinou šancí na útěk je přijít všemu na kloub. Využíváte k tomu pohybu a úkrytu ve stínech, ze kterých je lepší nepřátele pozorovat a pak se jim spíše vyhnout, než se s nimi pouštět do křížku.

zdroj: Archiv

Syndrome vyjde ještě letos v létě na PC, Mac, Linux, PlayStation 4 i Xbox a tvůrci počítají s podporou virtuální reality One Oculus Rift.

Nejnovější články