Sledujte trailer na Grand Theft Auto V
zdroj: tisková zpráva

Sledujte trailer na Grand Theft Auto V

2. 11. 2011 17:10 | Video | autor: Aleš Smutný |

Internet bude v následujících dnech a hodinách plný analýz a rozborů jednotlivých scén z videa. Budou se zkoumat nápisy, odhadovat herní prvky i rozsah herního prostředí, atd. Na první pohled tu ale máme chlapíka ve výslužbě, pravděpodobně od zločinu, který se usadil v Los Santos, což znamená, že se nám vrací San Andreas. Vrátí se i Carl? Podle hlasu to tak ale moc nevypadá... S ním i bez něj nepřijdete o spoře oděné dívky, krásné scenerie s mořem i horami, nadupané káry a sluníčko. A trochu slumů... Nu, o mnoho více se toho při povrchním sledování z traileru nedozvíme. Na druhou stranu, je to lepší, než kdyby se objevily dvě krátké scény a dlouhý zoom na logo.

zdroj: Archiv

Když se podíváme pod pokličku, tak záběry na hory a ropná políčka naznačují, že se opět vydáme mimo město, dle několika scén si ve hře zalétáme s vrtulníkem i stíhačkou a nápisy Muscle Sands a Pump Buddy zase naznačují, že by se mohlo vrátit vylepšování postavy, potažmo spíše jejího vzhledu. Trailer rovněž zavdal ke spekulacím ohledně návratu klasických GTA postav. Muž v kvádru by mohl být zestárlý Tommy Vercetti, vysportovaný potetovanec zase CJ a chlapík s cedulí, žebrající o prachy na chlast, zase Nico. Jsou to bludy? Zajisté! Než to Rockstar potvrdí nebo to uvidíme ve hře, budou to pořád obyčejné spekulace. Jenže právě ty jsou na postupném odhalování GTA her vždycky to nejlepší. Bohužel, termín vydání trailer nepřinesl. Tak snad v příštím traileru.

Původní zpráva - Už jsme se dočkali, tedy vlastně ne. Každopádně úderem páté hodiny by se měl objevit trailer na Grand Theft Auto V a při toše štěstí jej budete moci sledovat i na tomto streamu, který najdete tady, pod textem. Nu, a pokud by se něco pokazilo, jak minimálně 50% z nás čeká, jsou tu ještě oficiální stránky (které vás ale od podobně očekávaného pádu serverů také nezachrání). Tak schválně, jaké to bude město, jaký hrdina... a dozvíme se vůbec něco?

Nejnovější články