Severokorejské vetřelce můžete v Homefront: The Revolution likvidovat i v kooperaci
zdroj: tisková zpráva

Severokorejské vetřelce můžete v Homefront: The Revolution likvidovat i v kooperaci

26. 1. 2016 18:00 | Video | autor: Aleš Smutný |

Už žádné dobrodružství pro jednoho osamoceného bojovníka. I Homefront: The Revolution nabídne kooperaci pro čtyři hráče. Dojde k tomu v rámci Resistance módu, ve kterém budete mít k dispozici celou sestavu amerických revolucionářů, jejichž vybavení můžete měnit a vylepšovat včetně drobných součástí zbraní a samozřejmě i vzhledu.

Vágní představení kooperace doplňuje i trailer, který Resistance módu dodává příběhovou omáčku, zatímco dramaticky deklamující dívčina odříkává litanii všech gerilových bojovníků. „Uděláme z jejich tanků přítěž,“ což půjde ve chvíli, kdy získáte zkušenosti. V rámci Resistance módu totiž členové týmu získávají zkušenosti, následně nové schopnosti, nalézáte nové nákresy zbraní a případně vzácné kusy výbavy.

zdroj: Archiv

Nakonec celý popis módu působí jako Borderlands, tedy střílečka se spoustou lootu a trochou RPG prvků. V Americe okupované démonickými severními Korejci to nezní špatně. Jenže ono to nevypadá nějak extra dobře. Možná jsem jen škarohlíd, ale stylizace vojáků Odporu se všemi lebkami připomíná spíše Call of Duty a plastový vzhled zbroje vojáků KPA celkovému dojmu nenapomáhá. Než boj amerického odporu proti severokorejským okupantům, vidím boj generických amerických drsňáků proti generickým plastovým nepřátelům.

Ale třeba jde jen o dojem, který vylepší vyprávění, celkové zasazení nebo právě kooperace a RPG prvky, kterými má být hra prošpikovaná. Jako první si Homefront: The Revolution vyzkouší v rámci betatestu majitelé Xbox One - poběží od 11. února do 14. Hotová hra by pak měla vyjít 20. května na PC, PS4 a Xbox One.

Nejnovější články