Pro přežití v Metro: Last Light je prý nejlepší stealth postup
zdroj: tisková zpráva

Pro přežití v Metro: Last Light je prý nejlepší stealth postup

16. 4. 2013 16:57 | Video | autor: Petr Poláček |

Měsíc zbývá do chvíle, než vás vývojáři z 4A Games přenesou do postapokalyptické Moskvy ve střílečce Metro: Last Light a stejně vás nenechají na pokoji a budou vás mučit dalšími ukázkami ze hry. Poté, co vám na záběrech prvního ze tří plánovaných videí odprezentovali (už poněkolikáté) tvůrci specifika postapo společnosti a její rozdělení do jednotlivých frakcí či sekt, vás na záběrech aktuálního druhého videa seznámí s nebezpečím, které na vás číhá a bude primárním zdrojem hratelnosti v podobě akce.

V první polovině videa vám ale vypravěč znovu vysvětlí ideologický program trojice frakcí, aby vám pak názorně popsal výhody a nevýhody čistě akčního a stealth postupu. Stealth přístup je prý preferovaný a plánování postupu dopředu vám při střetu s lidskými nepřáteli ulehčí její řešení. Vypnout zdroje světla před přestřelkou je prý dobrý nápad, koho by to napadlo...

Paradoxně jen okrajově se video věnuje prezentaci potvor, které na vás čekají v tunelech mezi jednotlivými stanicemi metra, respektive venku. Možná právě tam na vás čeká nejedno překvapení... Uvidíme za měsíc.

...

Nejnovější články