Představení Battlefrontu předchází nový trailer na film Star Wars: Síla se probouzí
0:01:37 | zdroj: YouTube

Představení Battlefrontu předchází nový trailer na film Star Wars: Síla se probouzí

17. 4. 2015 10:30 | Video | autor: Adam Homola |

Multiplayerovou (jenom?) akci Star Wars: Battlefront představí EA dnes večer během probíhající akce Star Wars Celebration. Lukáš Grygar se akce v americkém Anaheimu účastní jako jediný zástupce médií z ČR a večer vám nabídne své dojmy nejenom ze hry, ale i z celé akce. Dá se však říci, že v obecném měřítku vyvrcholila Star Wars Celebration už včera večer, když režisér J. J. Abrams a producentka Kathleen Kennedy zveřejnili druhý trailer na film Star Wars: Síla se probouzí.

Zatímco v prvním traileru, kterého jsme se dočkali na konci listopadu loňského roku, jsme viděli jen nové tváře, v tom aktuálním dojde konečně i na staré veterány. Svůj obličej ukázal na kameru Han Solo (Harrison Ford) a Chewbacca (Peter Mayhew), ale fanoušci poznají další staré známé. Postava v kapuci s robotickou rukou bude stěží někdo jiný než Luke Skywalker (Mark Hamill), zatímco postava, která bere světelný meč, jistě patří princezně Leie (Carrie Fisher).

zdroj: YouTube

Hlavní roli v novém traileru ale opět hrají nové tváře, a je tedy jasné, že plnohodnotné odhalení Luka, Hana a Leii si Abrams schovává až do dalšího traileru. Star Wars: Síla se probouzí bude mít premiéru 17. prosince.

Co se nového Battlefrontu týče, všechno se dozvíme večer, ale už teď na internet unikl první obrázek a údajné datum vydání stanovené na 17. listopadu tohoto roku. Uvidíme už dnes večer.

Nejnovější články