Podívejte se na půlhodinovou demonstraci třetího Zaklínače s CZ titulky
zdroj: tisková zpráva

Podívejte se na půlhodinovou demonstraci třetího Zaklínače s CZ titulky

19. 8. 2014 17:56 | Video | autor: Aleš Smutný |

CD Projekt se konečně rozhoupal a vydal kompletní video, které ukazoval novinářům na E3 a Gamescomu (viz Milošovy dojmy z něj). Jde o 35 minut záznamu z průběhu jedné mise a i když kousky z ní jste mohli vidět v rámci některých už dříve zveřejněných videí, kompletně zatím k vidění celý průběh misí nebyl a najdete zde spoustu záběrů, které jste zatím neviděli.

S tím se ale pojí varování z mé strany. Pokud chcete být ve hře překvapeni určitými událostmi, možná video nechcete vidět. Nejen, že ukazuje následky určitých rozhodnutí v rámci dané mise, ale také odhaluje jednu z výrazných stop při Geraltově pátrání po jedné postavě, která se vrací z knih (ještě vám dávám šanci vycouvat, kdybyste náhodou nevěděli o koho půjde). Osobně mne vlastně mrzí, že jsem na demonstraci viděl tolik, protože i když nejde o nějakou pasáž z konce hry, zrovna tenhle drobný zvrat bych si raději zahrál sám.

Pokud se ale na video podíváte, čeká vás krásná demonstrace světa, který umí překvapit a jde celkem v duchu Sapkowského knih. Hned několik momentů prostě dýchá tou správnou temnou, nebo spíše nečernobílou atmosférou a tíživým pocitem, že ať uděláte cokoliv, někdo bude trpět. A navíc je tu vážně okouzlující trojice monster... ale to už případně uvidíte sami.

Co se týče samotného dema, ještě jednou zopakuji, že je hrané na speciální „předváděcí“ nízkou obtížnost, kdy nepřátelé mnoho nevydrží, protože než by se na normální obtížnost Geralt prosekal skrz nepřátele včetně vlkodlaka, už by všichni novináři museli utéct na domluvené schůzky někam jinam. Takže na souboje moc nehleďte, jsou tu jen jako příklad pohybu a mechanik, ne faktické předvedení toho, jak vše bude vypadat. Zaklínač 3: Divoký hon vychází 24. února 2015 na PC, PS4 a Xbox One.

Nejnovější články