Nové záběry z PS4 verze třetího Zaklínače
zdroj: tisková zpráva

Nové záběry z PS4 verze třetího Zaklínače

7. 5. 2015 15:11 | Video | autor: Petr Poláček |

Bez čísel, kterými bych to mohl podpořit, si troufnu tvrdit, že většina nedočkavých hráčů sáhne po PC verzi třetího Zaklínače, když vyjde přespříští týden. A v zásadě už díky tuně dříve vydaných ukázek a informací vědí, co mohou od PC verze očekávat. Majitelé PS4 jsou na tom opačně. Obsahově sice dostanou to samé, co majitelé PC, ale pořád visí ve vzduchu otázka, jak na tom bude playstationová verze po stránce technické. Částečnou odpověď na ni nabízí video z hraní PS4 verze, které pořídili kolegové z PlayStation Access.

Nemám morálku, abych porovnával záběry z PS4 verze s dříve vydanými záběry z PC verze a hledal, v čem je která hezčí, detailnější nebo má lepší barevnou paletu. Nechám to internetech, ty mají neomezené množství času. Je ale logické, že si s pomocí příslušných nastavení můžete PC verzi zkrášlit do podoby, na kterou konzolové verze nikdy nedosáhnou. Pak už jde jen o to, aby všechnu tu krásu vaše PC utáhlo...

Záběry z PS4 verze každopádně vypadají standardně pěkně - jako jakékoli jiné záběry ze třetího Zaklínače, kterých v poslední době  vychází tolik, že už se na ně nechci dívat. Proč taky, když už zbývají jen dva týdny do vydání hry samotné.

Nejnovější články