Nové záběry z Mass Effect: Andromeda jsou hezké, ale o hře pořád nic nevíme
zdroj: tisková zpráva

Nové záběry z Mass Effect: Andromeda jsou hezké, ale o hře pořád nic nevíme

13. 6. 2016 0:06 | Video | autor: Petr Poláček |

Stejně jako loni EA stran Mass Effect: Andromeda během své E3 tiskovky pouze naznačovala. Samozřejmě detailněji, ale pořád o hře prakticky nic nevíme. Dvouminutové E3 2016 video nabízí záběry ze hry, na nichž se mihnou nepřátelské potvory ze světů, které by měl hráč v nové galaxii objevit a zneškodnit, v akci uvidíte i planetární vozítko a vesmírnou loď Tempest, ale nic konkrétního o hře jako takové. Nejde o problém, je čistě věcí tvůrců a vydavatele, kdy hru představí s detaily. Jen jsem čekal, že se letos o hře něco dozvím, když má vyjít na začátku příštího roku, čemuž stále spíš nevěřím. Právě proto, že EA nejeví snahu hráče s detaily seznámit, což 6 - 9 měsíců před případným vydáním nepůsobí zrovna sebejistě.

Třeba ale v EA přejali přístup Bethesdy, která své tituly oznamuje a představuje klidně jen půl roku před vydáním, a jak se zdá, ničemu to neškodí. Stačí se podívat na úspěch Fallout 4. Když se vrátím k Mass Effect: Andromeda, tak je ze záběrů E3 videa zjevné, že tvůrci naváží na úspěšnou původní trilogii. Souboje budou akční, do hry se vrátí už zmíněné vozítko a důraz budou zřejmě klást na prozkoumávání planet – na prvek, který byl přítomný hlavně v prvním dílu, a později z Mass Effect her takřka vymizel.

zdroj: Archiv

A dál? Podle traileru se zdá, že ve hře budou krogané, což odhalil Aleš, a přijde mu to důležité. Viděl jsem na záběrech i asarijku, ale možná se mi to jenom zdá. Určitě na záběrech odhalíte i další drobnosti, ale stejně bych byl raději, kdyby tvůrci konečně o hře něco kvákli. Tak snad někdy příště.

Nejnovější články