Mafia 2 trailer - anglická verze v HD
zdroj: tisková zpráva

Mafia 2 trailer - anglická verze v HD

31. 8. 2007 16:50 | Video | autor: Redakce Games.cz |

Konečně si můžete naplno vychutnat všechny ty úžasné detaily a porozumět narážkám na vegetariány či puch v autě.

Rekordních 40 tisíc shlédnutí na N-JOY a 80 tisíc hitů na YouTube dosáhla všem dobře známá nahrávka z veletrhu Games Convention, na němž patřila Mafia 2 mezi nejvýznamnější události. Nejde o nějaký přehnaný patriotismus, uznala to i zahraniční média a spousta běžných hráčů po celém světě hýřila nadšením z přípravy pokračování "jedné z jejich nejoblíbenější her". Tolik spontánních pozitivních komentářů u oznámení nějakého druhého dílu jsem v diskusích dlouho nečetl, což nepochybně souvisí i s nevšedním pětiročním odstupem od jedničky, které se prodaly 2 miliony kusů.

Ale shakycam video už je pasé, neboť Take 2 po týdnu nepochopitelného zdržování dnes v 16 hodin vypustili oficiální verzi traileru. Jednak má anglický dabing, více v ní vyniká doprovodná hudba a především obraz je v ultra-vysoké HD kvalitě (rozlišení 1280x720, formát WMV). Konečně si tak můžete naplno vychutnat všechny ty úžasné detaily města a nevídanou mimiku postav, stejně jako porozumět narážkám na vegetariány u steaku na večeři, zda má hrdina jménem Vito něco proti zabíjení "zvířat", na co že měl tlusťoch myslet dříve či pochopit závěrečnou sekvenci o příčině puchu v autě. Pokud ne, zde je volný překlad od ESAULa, který též scény z traileru rozebírá.

zdroj: Archiv


Mafia 2 oficiální trailer - anglická HD verze (60 MB, 1280x720), mirror 1, mirror 2

Abyste je nepřehlédli, shrneme ještě události kolem Mafie II za poslední týden:
  • Kdo vyrobil trailer a byly podle Bludra upraveny modely/textury do vyššího rozlišení oproti vlastní hře?
  • Česká verze Mafie 2 BUDE, opět včetně dabingu, ujistili nás Illusion Softworks (a vyvrátili tak fámy z článku kompletně vycucaného z prstu).
  • Scénář Mafie 2 od Dana Vávry v únoru čítal 700 stran a s původním příběhem nemá mít nic společného, ačkoli fandové tady i tady upozorňují na podobné rysy postav z jedničky s těmi z traileru.
  • Illusion Softworks mají nový firemní web, kde u Enemy in Sight pořád ještě uvádí "v přípravě".
zdroj: vlastní, PR

jd

Nejnovější články