Krátké "video" z Dooma ukazuje brokovnici a Revenanta (ale i to bude fanouškům stačit)
zdroj: tisková zpráva

Krátké "video" z Dooma ukazuje brokovnici a Revenanta (ale i to bude fanouškům stačit)

18. 5. 2015 17:00 | Video | autor: Petr Poláček |

Jak málo stačí k radosti. "Už jste viděli nové video z Dooma," zahalekal radostně přes celou redakci Adam. "Je tam brokovnice, takže je všechno v pořádku," dodal vzápětí a bylo zřejmé, že má radost, což si zopakoval za pár sekund, když zjistili, že kolegové z Wired vydali článek s fotkou Orgrima z WarCraft filmu. Dneska má holt šťastný den a vy možná také, pokud zbožňujete všechno s nálepkou Doom a pohled na přebíjení zdobené dvouhlavňové brokovnice, potažmo záběr s novou verzi Revenanta pro vás představuje boží znamení.

Bez mučení se přiznám, že monstrum na záběrech mi sice přišlo povědomé, ale z hlavy jsem jej neidentifikoval. Chvilka googlení ale prozradila, že jde o zmíněného Revenanta, kterého znáte už z Doom II, ale nejvíce asi z Doom III. A je vidět, že v novém Doomovi tvůrci Revenanta trošku lépe vyzbrojili. Střelba z kanónů, napojených na centrální nervovou soustavu monstra, má pořádné grády. Stejně jako Revenantův naštvaný výraz a vyloženě chuligánská deklamace "rukama"...

zdroj: Archiv

Skrze dnešní upoutávku Bethesda upozorňuje, že další informace a první pořádné záběry ze hry můžete sledovat už v neděli 14. června během pre-E3 tiskové konference firmy.

Nejnovější články