Knights of Pen & Paper brnká trailerem na oldschool strunu
zdroj: tisková zpráva

Knights of Pen & Paper brnká trailerem na oldschool strunu

7. 6. 2013 18:10 | Video | autor: Adam Homola |

Poselstvím nového traileru na sympatickou “hru na hru na RPG” Knights of Pen & Paper +1 Edition je vlastně jen to, abyste si tuhle unikátní retro věc předobjednali. Znáte to - tyhle předobjednávkové trailery vám cpou do chřtánu samé super cool předobjednávkové bonusy, díky kterým budete rychleji získávat zkušenosti, střílet s větší puškou, budete mít hezčí uniformu... A tady? Tady vám Paradox Interactive nic nedá. Teda nic navíc, hru samozřejmě dostanete.

Celou předobjednávku chtějí prodat přes fajn trailer, který se snaží zabrnkat na vaši oldschool strunu. Vzpomíná se totiž na doby, kdy jste věděli za koho hrajete, protože se vaše třída jmenovala jasně válečník, mág nebo něco podobného. Nebo když role playing hry byly opravdu o hraní nějaké role, když jste hráli hry s hrací kostkou a tužkou a papírem, když... Jó, to byly časy.

...

Nechybí ani rýpnutí do dnešního trendu cpát všude multiplayer a online prvky, protože Knights of Pen & Paper +1 Edition bude čistě singleplayerová záležitost. Pokud vás tahle hra zaujala, tak stačí navštívit jejich web a za deset dolarů předobjednat. Nebo můžete být štědří a za patnáct dostanete ještě Knights of Pen & Paper +1 Digital Deluxe Edition, kde je dle slov tiskové zprávy “spousta lootu navíc a absurdně dlouhý název hry.”

Prostě sympaťáci. Knights of Pen & Paper +1 Edition vychází už 18. června na PC a MAC. Kdyby vám bylo pořád nějak nejasné, jak se vlastně taková věc hraje, přečtěte si starší zprávu, ze které snad budete chytřejší.

Nejnovější články