V Knights of Pen & Paper si zahrajete na to, že hrajete RPG
zdroj: tisková zpráva

V Knights of Pen & Paper si zahrajete na to, že hrajete RPG

29. 3. 2013 14:53 | Preview | autor: Adam Homola |

Do echt retro hávu stylizovaná RPG hra na RPG, Knights of Pen & Paper, vyšla minulý rok na mobilních platformách, a podle všeho tam úplně neprohučela. Tvůrci z Behold Studios se teď spolčili s Paradox Interactive s cílem vydat hru ve vylepšené edici na PC, Mac a Linuxu. Nová verze se bude jmenovat Knights of Pen & Paper +1 Edition a zahrát bychom si ji měli už brzy - vydání se plánuje na druhý kvartál tohoto roku. +1 edice se pak časem objeví taky tam, kde hra začala, tedy na mobilních zařízeních.

+1 Edition bude oproti původní mobilní verzi obsahovat navíc několik nových dungeonů ve kterých na vás budou čekat nová monstra, pasti, poklady a taky bossové, kteří v původní hře nebyli. Své hrdiny budete moct skladovat v Taverně, kde bude možné rovněž měnit členy družiny. Během soubojů byste měli mít více možností, což by mělo přinést do hry větší variabilitu a hloubku.

“Když jsme poprvé uviděli Knights of Pen & Paper, hru jsme si zamilovali. Věděli jsme, že to je přesně titul pro nás a jsme rádi, že můžeme i nadále podporovat brazilskou vývojářskou komunity tímto partnerstvím s Behold Studios,” napsal v tiskové zprávě Shams Jorjani, viceprezident pro rozvoj obchodních styků a prý taky korporátní paladin. Jestli má tohle Jorjani na vizitce, tak klobouk dolů. Trailer vám o hře napoví víc, stejně jako několik nových obrázků, které najdete v galerii.

...

Připomeňme, že Knights of Pen & Paper je RPG hrající si RPG, kde ovládáte hráče, kteří hrají RPGčko u stolu pána jeskyně. Taková hodně meta věc, ale proč ne, ostatně podobných her moc není. V singleplayerové kampani budete chodit s postavami skrze různé dungeony, plnit úkoly, zabíjet monstra a to všechno v retro pixel artu. Hra se v minulosti dostala do finále Independent Games Festival (IGF) v kategorii Student Showcase.

Nejnovější články