Call of Duty: Ghosts představuje týmovou novinku Squads
zdroj: tisková zpráva

Call of Duty: Ghosts představuje týmovou novinku Squads

4. 10. 2013 12:08 | Video | autor: Adam Homola |

Jakkoliv by se mohlo spoustě lidí zdát, že série Call of Duty jen přešlapuje na místě, s letošním (primárně nextgenovým) Call of Duty: Ghosts se tvůrci pokusí alespoň trochu ukročit stranou. A nejenom díky hezčí grafice a pejskovi. Jednou z novot budou tzv. Squads. Půjde o multiplayerovou variantu, ve které si sestavíte svůj vlastní tým vojáků a rozdáte si to s týmem nepřátel ve speciálních módech, šitých Squads přímo na míru.

Jednotlivé členy týmu si upravíte vizuálně i louadoutem a můžete si to rozdat jak proti AIčku, tak proti živým protivníkům. Módů bude totiž několik a v některých budete bojovat jen po boku počítačem řízených protivníků proti dalším AIčkům - nepřátelský tým bude přitom používat stejné taktiky jako živí hráči. Squads vás mají pořádně vytrénovat, protože tuhost nepřátelského týmu se bude postupem času zvyšovat, aby pro vás bylo hraní pořád výzvou.

...

V jiných módech Squads si to zase můžete rozdat proti živému protivníkovi a jeho týmu. Na tom se ukáže, kdo má nejen lepší postřeh, ale hlavně, kdo si lépe sestavil loadout. V nabídce módů nechybí ani ekvivalent hordy, kdy se na váš tým bude řítit jedna vlna počítačem ovládaných nepřátel za druhou a vaším úkolem bude přežít co nejdéle. Nejde o revoluci, ale je to příjemná evoluce a další způsob, jak hrát nové Call of Duty nejen v multiplayeru proti živým lidem. Víc už vám napoví trailer, který všechny módy předvede.

Nejnovější články