Battlefield Hardline má být nejrychlejší Battlefield ze všech
zdroj: tisková zpráva

Battlefield Hardline má být nejrychlejší Battlefield ze všech

23. 12. 2014 10:15 | Video | autor: Aleš Smutný |

Titulek asi každého neuchvátí, od značky Battlefield obvykle řada hráčů očekává něco jiného než důraz na rychlost. Když ale přihlédneme k faktu, že část policejní kampaně a snad i multiplayeru mají tvořit honičky policistů se zločinci, jde o přijatelný superlativ. Battlefield Hardline asi bude s nadupanými muscle kárami a motorkami nejrychlejší, ale nový trailer předvádí i další aspekty hry, kterými se snaží hráče zaujmout.

Možná bláhově se upínám k tomu, že kampaň z policejního prostředí bude zajímavá a přiblíží se seriálovým předlohám. Co se týče multiplayeru, pořád není jasné, jak moc se změní klasická battlefieldovská formulka a následující trailer v hádání nepomáhá.

Kombinuje totiž záběry, ale i fakta o hře z kampaně i z multiplayeru. Pochybuji totiž, že v multiplayeru půjde vyslýchat hráče. Pokud ale ano, bylo by to skvělé, jakkoliv nevím, jak by takový výslech seděl k označení „nejrychlejší Battlefieldu vůbec.“ Definitivně jasno bude 19. března, kdy Battlefield Hardline vychází na PC, PS3, PS4, Xbox One a X360.

zdroj: Archiv

Nejnovější články