Atmosféra DLC Last of Us: Left Behind bude hravější než v původní hře
zdroj: tisková zpráva

Atmosféra DLC Last of Us: Left Behind bude hravější než v původní hře

13. 1. 2014 19:33 | Video | autor: Petr Poláček |

V průběhu tohoto týdne bychom se měli dozvědět podrobnosti o loni oznámeném DLC Left Behind pro PS3 hitovku The Last of Us. Prozatím na vás z DLC čeká v článku nová videoukázka, která odhaluje odlišný charakter DLC oproti původní hře. V Left Behind se neobjeví Joel a do centra pozornosti se vedle Ellie, za kterou budete hrát, dostává její parťačka z internátní školy a zbrusu nová postava Riley.

Left Behind bude stát 15 dolarů, ale termín vydání tohoto singleplayerového DLC zatím neznáme. Z preview na IGN a z rozhovoru s herečkou Ashley Johnson na PS blogu však vyplývá, že na konto interakce dvou náctiletých dívek by nás v Left Behind mělo čekat odlehčenější a hravější dobrodružství. Poznáme odlišné povahové rysy Ellie a zažijeme události, o nichž se Ellie v původní hře pouze zmiňovala – třeba jak se stalo, že ji pokousali nakažení.

Left Behind ale nebude pouze o blbnutí dvou mladých holek, které už nudí poněkud striktní řád ve škole. Dočkáme se samozřejmě i soubojů v nových lokacích a celé řady nervydrásajících momentů. Pokud vám tedy dynamika původní hry vyhovovala, Left Behind vás zřejmě nezklame. Naopak snad dostanete šanci seznámit se blíže nejenom s Ellie, ale i se světem, ve kterém se The Last of Us odehrává.

Nejnovější články