3. verze "zkrášlujícího" Overhaul modu pro Morrowind je na cestě
zdroj: tisková zpráva

3. verze "zkrášlujícího" Overhaul modu pro Morrowind je na cestě

31. 7. 2012 14:41 | Video | autor: Petr Poláček |

Když Bethesda otálí s vydáním Dawnguardu na PC, tak se na ni s klidem vykašlete a pusťte si třeba…Morrowind. A pokud jste vizuálně choulostiví a bojíte se, že by vám z deset let staré grafiky mohly popraskat čočky, převlečte si hru do poněkud modernějšího vzhledu s pomocí třetí verze Overhaul modifikace, která se před vámi vykrucuje v níže uvedeném traileru.

Modifikace, která vyjde během několika dní, přinese krom vylepšené audiovizuální stránky i jednoduchý instalátor. Možná vám přijde legrační označovat zrovna instalátor za jednu z hlavních vymožeností, ale kdo někdy zkusil instalovat první verzi modu (a já si to živě pamatuju), bude vědět své.

Banda nadšenců, která se nedávno kvůli práci na vlastním projektu sdružila do týmu Ornicopter navíc připravuje verzi Overhaul modu zaměřenou tentokrát na herní prvky, ale o té budou hovořit, až nastane ten správný čas. A kdyby vám přišlo, že třetí verze Overhaul modu vizuál Morrowindu zas tak drasticky nevylepšuje, zkuste si na YouTube najít záběry z původní, nemodované verze hry a porovnejte je.

Nejnovější články