Závodní Next Car Game už vybrala půl milionu dolarů
zdroj: tisková zpráva

Závodní Next Car Game už vybrala půl milionu dolarů

6. 1. 2014 11:30 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Je to tak trochu paradox. Když se Bugbear Entertainment se svou závodní hrou Next Car Game objevili na Kickstarteru, chtěli 350 tisíc dolarů, což byl cíl, který se nakonec nenaplnil. Tvůrci to ale nevzdali, spustili vlastní crowdfunding na stránkách hry a...

...a nyní mohou slavit rovnou půl milionu dolarů. Samozřejmě za to může i fakt, že na stránkách vybírají déle a nejsou omezováni časovým limitem. Next Car Game už má na kontě víc než sedmnáct tisíc přispěvatelů, které autoři nalákali i Early Access verzí hry.

V oficiálním prohlášení pak Bugbeaři píší: „Tedy, konec roku byla pořádná jízda. Před Vánoci jsme vydali úplně první Early Access verzi Next Car Game, aby naši věrní fanoušci měli co přes prázdniny hrát. Poprvé jsme někomu ukázali hru. … Ačkoliv je hra teprve v plenkách, pořád tu chybí mnoho prvků a je tu spousta bugů, podle vaší odezvy se vám líbila“.

Kromě Early Accessu je k dispozici i technologické demo, které si můžete stáhnout pokud se přihlásíte k newsletteru a má už přes padesát tisíc stažení. Pokud by se vám nechtělo hru předobjednávat a zajímalo vás, jak vlastně všechna ta slibovaná destrukce vypadá, YouTube uživatel Carrythxd nahrál dvojici videí ze samotných závodů a je třeba říct, že Next Car Game vypadá opravdu pěkně a nadějně. Uvidíme, jak se Bugbear podaří naplnit sliby o vydání na jaře tohoto roku.

Nejnovější články