Probrat se kus po kusu několika stovkami odpovědí, abychom vybrali ty správné (týká se prvních dvou otázek) a zároveň povedené (týká se třetí otázky), to už nějakou tu hodinku, dvě, tři, deset přeci jenom zabere. Obzvlášť, když kvalitních výtvorů nebylo vůbec málo. Nakonec jsme se opřeli do finiše a vítěze najdete po rozkliku v plné verzi článku, kde si můžete přečíst i správné odpovědi na první dvě otázky a prohlédnout obrázky cen, o které se hrálo.
Grafickou kartu ASUS EAH 6950 DC II 2GB vyhrává:
Miloš Juríček, Bratislava
Geralt říká: "Vždyť jsem se jich jenom zeptal: Szukasz wiewiórki?""
Myš ASUS GX800 vyhrává:
Petr Matěja, Úvaly
Geralt říká: "Hrob ti kopat nebudu."
Originálku Zaklínač 2 vyhrávají:
Tomáš Borovička, Kroměříž
Geralt říká: "Snad se mi jednou podaří vyměnit meč za srp, nepřátele za obilniny a válku za mír."
Tomáš Tomášek, Planá
Geralt říká: Vzpomene si na Yennefer. Utře meč od krve. Vzpomene si na Triss. Zasune meč do pochvy. Vzpomenesi na Ciri a přes mrtvoly odkráčí pryč, vstříc chlastu a
ukecané dvojici Zoltan a Marigold. A pak bude zapomínat
Josef Křivánek, Frýdek
Geralt říká: "Na tohle už jsem příliš starej."
Otázky & odpovědi:
1) Ve kterém roce a v jakém měsíčníku vyšla v originále první povídka o zaklínači od Andrzeje Sapkowského? - Bylo to v roce 1986 a měsíčník se jmenoval Fantastyka.
2) Během první hodiny hraní Zaklínač 2 můžete podle Lukáše Grygara narazit na kouzelně ukrytý odkaz na jinou úspěšnou herní sérii, která to je? - Ta série se jmenuje Assassin's Creed.
3) Napište nám vlastní verzi toho, co si asi Geralt po úspěšném pobití nepřátel říká sám pro sebe, když strká meč do pochvy a odchází vstříc dalším soubojům a dobrodružstvím. - Uvedeno u každého výherce!
Hrálo se o ceny: