Xbox 720 ve filmovém traileru a spekulace o hrách
zdroj: tisková zpráva

Xbox 720 ve filmovém traileru a spekulace o hrách

5. 10. 2011 17:17 | Téma | autor: levis |

V traileru k nadcházejícímu hollywoodskému trháku Real Steel v hlavní roli s robotickým Hugh Jackmanem se objevilo logo Xbox 720. Ačkoliv to stále nic neznamená, jde nejspíš o první případ, kdy Microsoft oficiálně použil tuhle dlouho spekulovanou zkratku pro svoji příští konzoli. Domněnky, že by mohlo jít o filmařský žert, jsou u takhle nákladného filmu s bohatou virální kampaní a inzercí zřejmě mimo mísu.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

V poslední době je okolo domnělého Xboxu 720 přitom docela rušno. Nejnovější číslo časopisu Xbox World uvedlo, že pro tuto konzoli už se plánuje městská akce Saints Row 4 nebo pokračování dobrodružného hororu Alan Wake 2. Na nové konzoli by mělo vyjít také Fable 4, další díl Forzy od vývojářů z Turn 10 nebo nová hra od vývojářů z Rare, tvrdí Xbox World.

Redaktoři časopisu mají za to, že nový Xbox 720 by mohl spatřit světlo světa v roce 2013. Xbox 720 se uvádí do souvislosti také s údajným pokračováním Call of Duty: Black Ops 2, protože jeho vývojáři z Treyarch hledají spolupracovníky pro "převedení naší veleúspěšné hry na novou konzoli". Tím se ovšem stejně dobře může myslet PlayStation Vita nebo již představené Wii U.

Nejnovější články