Warrior Kings, S.W.I.N.E. a další v češtině
zdroj: tisková zpráva

Warrior Kings, S.W.I.N.E. a další v češtině

9. 2. 2002 14:56 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Kromě Bohemia Interactive, kteří jsou zřejmě příliš zaneprázdněni lokalizací na prosinec 2001 slibovaného RPG Wizardry VIII, nás všechny české herní firmy pravidelně zásobují s informacemi o chystaných titulech, které u nás uvedou na trh.

Dnes navážeme na středeční zprávu s výčtem her, které podepsaly pro distribuci v ČR firmy TOP Distributor (s Rage Software) a Dynamic Systems (s Fishtank Interactive).

Prvně jmenovaná ostravská společnost podle slov Martina Lévaye přinese během letoška následující hry kompletně v češtině: adventuru Runaway: The Road Adventure, historickou strategii American Conquest, středověkou strategii Warrior Kings, další strategii s RPG prvky The Druid King, střílečku Incoming Forces, týmovou first-person akci Mobile Forces a konečně starší tituly jako letecký simulátor Eurofighter Typhoon nebo Hostile Waters.

Ani Dynamic Systems nezůstávají pozadu - v této době na pulty obchodů uvádí počeštěnou válečnou RTS WW III: Black Gold za 1399 Kč a na duben slíbili další plně lokalizované tituly od Fishtanku, které už vyšly ve světě, jako například S.W.I.N.E., Etherlords a Car Tycoon. A nakonec tu máme tiskovou zprávu ohledně české verze druhého dílu Europa Universalis:

    Firma CD Projekt informuje, že datum vydání české verze hry Europa Universalis II, které bylo plánované na 13. února, bylo přeložené na 27. února. Příčinou zdržení je rozsáhlost a komplikace české lokalizace. Firma CD Projekt se rozhodla vydat hru v kvalitní lokalizaci a rovnou do produktu implementovat dva dosud existující patche: 1.01 a 1.02! Díky přesunutí vydání hry bude možnost maximálně kvalitně zpracovat a otestovat změny v textech, které tyto patche v původní hře provedly.
Jako takový malý bonus byste měli najít v krabici s Europa Universalis II i malý dárek, který má potěšit všechny příznivce historie, přičemž cena byla stanovena na rozumných 999 Kč.
zdroj: e-mail

jd

Nejnovější články