V nové verzi postapo akce Survarium můžete konečně upravovat zbraně
zdroj: tisková zpráva

V nové verzi postapo akce Survarium můžete konečně upravovat zbraně

27. 2. 2016 10:15 | Téma | autor: Jan Körmendy |

Survarium si v posledních třech letech získala pozornost řady hráčů postapokalyptických her. Někteří u ní vydrželi dodnes, jiní ji opustili a ti další se sem tam mrknou, jak se hra dále vyvíjí. Nejenom poslední skupinu hráčů tak bude zajímat, že vyšla verze 0.40, která hru pořádně mění, minimálně co se uživatelského rozhraní týče. Nejde ale o jedinou velkou změnu - druhá se týká úprav zbraní.

Obrázky okolo ukazují, že změna uživatelského rozhraní je opravdu znatelná, což se nemusí líbit všem. Konečně ale zmizelo nudné, nezáživné a hlavně dost nepřehledné menu a jeho pozadí. Tam, kde jste si dřív lámali hlavu, co tlačítko ve skutečnosti znamená, jsou dnes popisky prakticky každé části interfacu. Písmo a tlačítka jsou také větší, což se hodí hlavně pro hraní ve velkých rozlišeních.

Kromě toho je v updatu obsažena ještě jedna důležitá úprava. Jde o možnost upravovat zbraně. Od dnešního dne si můžete v Survariu odemykat různé kolimátory, zaměřovače, pažby, tlumiče a další vychytávky, které vám usnadní střelbu.

Třeba takový samopal vz.58. kope jak kráva, zášleh při výstřelu vás prakticky oslepí a mířidla jsou k smíchu. Jeho výhodou ve skutečnosti vždy byla spolehlivost a snadná upravitelnost, což je teď možné i ve hře. Díky updatu jsem ostatně již během dneška viděl desítky lidí běhat s upravenou verzí zmíněné zbraně, takže tu možnost jsem nepřivítal zjevně sám.

Odemykání náhradních dílů pro zbraně navíc nestojí ani korunu. Samozřejmě, že si dané úpravy můžete zakoupit, ale existuje i jednodušší a levnější cesta. Stačí se zbraní zabít nějakých 75 hráčů a hned se vám uvolní jedna z možných úprav.

Update dále přináší i sadu drobnějších vylepšení jako je nová hudba a zvukové příkazy, změny v ekonomice hry, chování zbraní atd. atd. Kompletní seznam změn si můžete prohlédnout zde.

zdroj: Archiv

Nejnovější články