Unreal Tournament 2003 je gold!
zdroj: tisková zpráva

Unreal Tournament 2003 je gold!

20. 9. 2002 13:04 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Vynikající zpráva se dnes objevila od samotného Marka Reina, který oznámil, že Unreal Tournament 2003 je gold a do prodeje by se měl dostat ještě do konce září.

Hra bude distribuována na 3 CD, což se zdá hodně, ale je fakt, že svým rozsahem (35 levelů) má na to právo. Ostatně přiložena bude spousta editačních programů - Maya Personal Learning Edition, Karma Authoring Tool, UPaint, Unreal Editor 3.0, UnrealScript Real Time Debugger, chybět nebude ani instalace pro Linux.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
kompletní galerie

Rozhodně stojí za zmínku, jaké změny byly ještě na poslední chvíli ve hře provedeny, zvláště díky ohlasům na vydané demo. Byly změněny některé drobné parametry u zbraní - granáty ze sekundárního módu u flaku lítají výše, u linkgunu jsou kulky menší, pomalé modré koule ze shocku budou o něco rychlejší. Další změny se týkají botů - u vyšších obtížností nebudou mít tak velkou přesnost, bylo u nich fixnuto používání minigunu, zlepšeno AI v módu Bombing Run a v TeamDM se již tolik nesdružují. Jak vidíte, žádné velké změny to nejsou. Nám všem tedy zbývá do vydání UT2003 něco málo přes týden, pak už by se tato jistě nejočekávanější hra roku měla objevit v prodeji.
zdroj: Infogrames

leon

Nejnovější články