S boxartem Last of Us představeny i bonusy – bude multiplayer
zdroj: tisková zpráva

S boxartem Last of Us představeny i bonusy – bude multiplayer

10. 12. 2012 18:30 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Ani velmi očekávaná postapokalyptická hororově dobrodružná záležitost The Last of Us se nevyhne implementaci multiplayeru.

Na druhou stranu, pro Naughty Dog nejde o nic nového a co se týče hry více hráčů v Uncharted, rozhodně si neuřízli ostudu. Dozvěděli jsme se to z prostého oznámení bonusů za předobjednávky, které budou u některých edic hry. Kromě toho byla představena i podoba krabičky, na níž bude sympaticky v dominantní pozici vepředu Ellie a Joel dohlížející na pozadí.


Co se týče oněch předobjednávkových (ony nejspíše vyjdou poté jako DLC) bonusů, v rámci Sight and Sounds balíčku dostanete soundtrack, dynamický motiv na pozadí menu PS3 a dva PSN Avatary – zimní podobu Joela a Ellie. Survival Pack vám pak dá bonusové zkušenostní body, posílení útoku na blízko v multiplayeru, nějakou virtuální měnu pro multiplayerový obchod, speciální dále upravitelné předměty do multiplayeru a nové skiny Joela a Ellie do multiplayeru (ale až poté, co dohrajete kampaň).


Pokud jste jej čirou náhodou přehlédli, vyšel nový trailer na hru a také oznámení, že vyjde 7. května příštího roku. Co se týče multiplayeru, Naughty Dog prý přidá nějaké konkrétní informace časem. Podle stylu bonusů člověku trochu vyvstává na mysli systém Uncharted. Nechme se ale překvapit, snad bude The Last of Us disponovat hodně prvky odkazujícími se na koncept kampaně a nepůjde jen o pobíhání s brokovnicemi po mapách. Samotná existence multiplayeru mi nepřijde nějak negativní, byť si myslím, že zrovna tento titul by se bez něj obešel.

Nejnovější články