Rise of Nations a Day of Defeat jsou gold
zdroj: tisková zpráva

Rise of Nations a Day of Defeat jsou gold

22. 4. 2003 20:20 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Microsoft Game Studios dnes konečně oznámili, že strategie z dílen Big Huge Games a hlavy Briana Reynoldse - Rise of Nations - je s konečnou platností hotova a obchody (alespoň ty v Americe) zachvátí 20.

Rise of Nations zdroj: tisková zpráva května. Tento titul bude u nás k dostání jak v původní anglické verzi, tak v lokalizované podobě, a to prostřednictvím ATComputers.

Rise of Nations kombinuje tradiční rozsah tahových strategií rychlou akcí vlastní naopak strategiím real-timovým. Hra umožní svým fanouškům budovat města, rozvíjet jejich infrastrukturu a podmaňovat si stále větší a větší území. Narozdíl od jiných historických strategií, s Rise of Nations budete moci proplout hned osmi epochami od Starověku po Informační éru (asi šest tisíc let) během velmi krátké doby.

Stejně tak dnes bylo oznámeno dokončení prodejní verze Day of Defeat, populárního válečného multiplayerového modu pro Half-Life. Valve Software nechají tento projekt vydat společnost Activision a to v květnu. Více informací o Day of Defeat naleznete zde.

Update 23.4. - podle Báry Veselé z Cenegy u nás vyjde komerční verze Day of Defeat začátkem května.

zdroj: BluesNews

korgull

Nejnovější články