První datadisk pro Forza Horizon přinese rallye závody
zdroj: tisková zpráva

První datadisk pro Forza Horizon přinese rallye závody

17. 10. 2012 18:27 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Forza Horizon sice teprve čeká na své vydání, ale už víme, co se objeví v první placené expanzi, která se jmenuje Forza Horizon Rally Expansion Pack.

Na nerovných cestách Colorada budete moci díky této expanzi vyzkoušet pořádné rallye závody a nějaké to offroadové závodění - včetně navigátora, který vám bude říkat kudy kam. Budou zde samozřejmě nová auta, nové eventy a nové achievementy.


Expanze by měla vyjít 18. prosince a bude stát 1600 MS bodů nebo nic, pokud si zaplatíte Season Pass. Kromě tohoto velkého rozšíření ale poženou motor hry i menší DLC balíčky, jako bude Month One Car Pack, který přinese šest nových aut, jež budete tedy moci použít od prvních dnů s hrou samotnou. O jaká auta se bude jednat si přečtěte uvnitř článku.

Milovníky rudé elegance asi potěší Ferrari 599XX Evoluzione. Svým novým, pěkným modelem se připomene Gumpert se svým Gumpert Apollo Enraged. Italskou zběsilost, nevypočitatelnost a eleganci by mohla přivézt Alfa Romeo 8C Spider a pokud hledáte brutální sílu a řev motoru, bude zde Ford Mustang Boss 302. V rámci nových modelů nesmí chybět ani uctívané supercar Lamborghini Aventador J, a pokud by vám nestačilo ani to, bude zde 1957 Chevrolet Bel Air. Cena balíčku bude 400 MS bodů nebo nic, pokud máte Season Pass.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články