Poslední DLC k Zaklínači 3 přidá do hry New Game Plus
zdroj: tisková zpráva

Poslední DLC k Zaklínači 3 přidá do hry New Game Plus

29. 7. 2015 11:57 | Téma | autor: Aleš Smutný |

CD Projekt nás v uplynulých týdnech doslova bombardoval dodatečnými DLC zdarma, ať už šlo o extra obleky, zbraně, zbroj a nebo krátké mise. To poslední z daných DLC zdarma (pak nás ještě čekají již oznámené velké expanze) sice ještě nevyšlo, ale chystá se v něm něco potenciálně velkého. Skrze oficiální Twitter totiž CD Projekt oznámil, že do hry přibude New Game Plus, známější pod skoro až magickou zkratkou NG+.

Díky fóru hry už víme, co se při New Game Plus bude přenášet. Pokud je vaše postava pod levelem 30, startem NG+ se vyšvihne na třicítku. Pokud máte úroveň vyšší, normálně se vám přenese ta. Stejně tak se přenese vaše vybavení, včetně karet ke Gwentu, trofejí a peněz. Navíc vám do inventáře přibude Clearing Potion, kterým vám zresetuje body schopností, kdybyste si chtěli NG+ zkusit s jiným buildem. Při startu nové hry si také může zvolit obtížnost a nově můžete získat achievement Death Match. Nu a samozřejmě počítejte s tím, že nepřátelé budou silnější.

Tento týden ještě ale DLC nevyjde, takže můžeme zůstat napnuti, kdy dojde k jeho spuštění. Každopádně má tento mód potenciál přilákat ke hře i ty, kteří už Geraltovo dobrodružství ukončili a neměli původně v pmyslu se k němu vracet.

Co se týče placených rozšíření, budou zde klíčové dva datadisky, které nabídnou desítky hodin hraní navíc. Jelikož ale půjde o pořádné kusy nového obsahu, jen tak nevyjdou, protože se na nich teprve pracuje. Heart of Stone se k nám dostane až v říjnu a zavede nás do univerzitního města Oxenfurt. Blood and Wine pak vyjde až v prvním čtvrtletí příštího roku a představí se v něm knížectví Toussaint, které neponičila válka, ale vystačí si samo se složitými etiketními rituály místního rytířstva.

zdroj: Archiv

Nejnovější články