Playman zdražuje, EndWar i na PC?
zdroj: tisková zpráva

Playman zdražuje, EndWar i na PC?

27. 5. 2008 12:12 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Release-list královohradeckého distributora titulů UbiSoftu odkryl několik novinek.

Královohradecký distributor Playman, který v našich končinách šíří část portfolia francouzského UbiSoftu, vypustil svůj aktuální release-list. Zdražuje všechny áčkové PC hry o 200 Kč, takže nyní činí jejich doporučená maloobchodní cena 1199 Kč (leckde je však seženete o stovku levněji). Poslední jeho PC tituly stály jen 999 Kč (ne že by se za tuto cenu nějak extra prodávaly), naposledy Rainbow Six Vegas 2. Zdražení má být údajně z popudu UbiSoftu a ne z hlavy Playmana, ostatně i např. Assassins Creed CZ od Cenegy stál už 1199 Kč - Playman se tímto mohl jen dorovnat na nově nastavenou vyšší cenovou hladinu výrobce. Paradoxně měl v posledním fiskálu rekordní tržby.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva
TBC = bude ještě upřesněno

Pozorní čtenáři si jistě všimli zvláštní věci, výskytu online strategie Tom Clancy's EndWar i ve verzi pro PC. Prozradil snad obchodník Playmana v tabulce něco, co ještě neměl (a máme se to dozvědět až třeba zítra na UbiDays,) nebo je to jen obyčejná chyba? Oficiálně je dosud hra ohlášena jen pro PS3 / X360, ale podle našich informací se v Playmanovi již dříve uvažovalo o lokalizaci...

Čekatelé na Brothers in Arms Hell Highway zase možná zpozorovali drobný rozpor, když release-list hovoří o srpnu, zatímco produktová stránka píše "Pravděpodobný termín vydání září / říjen 2008". TISCALI zjistilo, že hra by v české verzi měla dorazit buď souběžně se zahraničím (konec srpna) nebo maximálně s pártýdenním zpožděním, neb na překladu se již pilně pracuje. Více o BiA3 na domácím oficiálním webu.

Update 28.5. - Playman dnes zlevnil starší hry (Myst V, Devil May Cry 3, Far Cry, IL-2 Sturmovik aj.) na 199-299 Kč.
zdroj: vlastní

jd

Nejnovější články