Piráti se zmocnili kompletní verze Crysis 2 a dali ji do oběhu
zdroj: tisková zpráva

Piráti se zmocnili kompletní verze Crysis 2 a dali ji do oběhu

11. 2. 2011 22:35 | Téma | autor: Petr Poláček |

Zatímco všichni řešíte náš, poněkud rezervovaný, postoj k návratu herní legendy v Duke Nukem Forever, dějí se za humny skutečná dramata, která budou někoho stát spoustu peněz a možná i míst, hlav a zejména nervů. Oč jde? Přestože oficiálně vychází Crysis 2 až 25. března, vývojářská verze hry s kompletním obsahem včetně multiplayeru, se nějakým způsobem dostala ven a v této chvíli je šířena přes různé pirátské kanály. Dle vyjádření jedinců, kteří se k této verzi dostali, je hratelná od začátku do konce a obsahuje i klíče k online aktivaci.

V Cryteku, potažmo EA nyní asi panuje velmi čilá aktivita, hledá se viník a chystá se pro něj gilotina. Šéfové už pomalu počítají, kolik peněz je to bude stát – kolik potenciálních zájemců si hru nekoupí, ale zahraje z této verze. Možná se někteří jedinci i utěšují, že to PC hráči holt vezmou, jako náhradu dema, které na PC zatím nevyšlo. Ale v zápětí je tyto úvahy asi opustí a propadnou beznaději. Ať už se však v EA děje cokoli, je nezpochybnitelné, že to je špatné pro celou PC scénu. Crytek je jedna z mála firem, která PC platformu brání jako domovskou, jako platformu, která má budoucnost. Stačí však pár podobných událostí a tento postoj se může velmi rychle změnit. Za tip díky Lukemu.

Lakonické vyjádření CryTeku na oficiálním fóru:

„Byli jsme upozorněni, že se na torrentech objevil starší, nedokončený build Crysis 2. Crytek a EA jsou touto informací hluboce znepokojeny. Nabádáme všechny fanoušky, aby podpořili hru a vývojový tým tím, že počkají a zahrají si až finální, odladěnou verzi, který vyjde 22. března (25. března v ČR, pozn. ed.). Crysis 2 je stále ve vývoji a tým tvrdě maká na tom, aby dostál svým slibům o tom, že bude Crysis 2 ultimátní akční pecka, ve které z vás Nanosuit udělá zbraň k obraně NYC před invazí mimozemšťanů. Pirátství pokračuje v poškozování vývojářské komunity na PC."

 

Nejnovější články