O českém vydání Aliens vs Predator
zdroj: tisková zpráva

O českém vydání Aliens vs Predator

14. 1. 2010 21:21 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Termín pro ČR, způsob lokalizace, příchozí demo a speciální edice.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Již jen pouhý měsíc nás dělí od vydání netrpělivě očekávaného pokračování slavné akční série Aliens vs Predator a je tedy nejvyšší čas podělit se s vámi o řadu příjemných zpráv. Za prvé - společnost CD Projekt potvrzuje, že hra bude v České republice a na Slovensku k dostání ve stejný den jako ve zbytku Evropy, tedy 19. února 2010.

Za druhé - příznivce lokalizací jistě potěší přítomnost kvalitního překladu, na jehož testování se podíleli zanícení fanoušci série. Jestliže však dáváte přednost anglickým titulkům nebo jste zvyklí na původní terminologii, nemusíte zoufat. Hru je možné spustit i v angličtině nebo jiném hlavním evropském jazyku.

Za třetí - také demoverze, která by již brzy měla spatřit světlo světa, bude k dispozici i v české verzi.

A za poslední - nadešla chvíle odhalení obsahu speciální edice, která se dostane do našich obchodů. Společnost SEGA bohužel nemůže garantovat dodání "facehuggerové" edice, ale nemusíte ničeho litovat. Společnost CD Projekt pro vás připravila vlastní sběratelskou edici, jejímž obsahem bude kromě špičkové krabice také speciální krvavá podložka pod myš, karta s lentikulární ("měňavkovou") fólií a pokud vše dopadne dobře, tak i originální komiks Aliens vs Predator. To vše za doporučenou cenu 1499,- Kč pro ČR, resp. 54,99 € pro SR. Tato sběratelská edice navíc bude k dispozici ve dvou verzích - "Vetřelec" a "Predátor". Po které z nich sáhnete vy?

Aliens vs Predator vyjde pro PC, PS3 a X360 - více v kompletním zpravodajství:

Přistání mariňáků v Aliens vs Predator  [8.1.2010 18:18 - levis]
Predátorův arzenál z Aliens vs Predator  [1.1.2010 20:20 - levis]
Vetřelčí úvod do Aliens vs Predator  [14.12.2009 16:16 - levis]
zdroj: PR

Nejnovější články